Enric Ferreras, nou president de la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona

  0
  Gent Gran.JPG

  22/01/2016 – El seu gran objectiu per aquest 2016 és créixer en nombre d'activitats i d'associats.

  Des del passat divendres, 15 de gener, Enric Ferreras és el nou president de la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona i agafa el relleu d'Antonio Martínez, qui ha estat liderant l'entitat durant els darrers quatre anys. L'elecció va tenir lloc al Centre Cívic La Salut.

   

  Ferreras, de 69 anys, va iniciar la seva relació amb la plataforma l'any 2011, quan el primer president i un dels fundadors, Josep Bertran, li va proposar formar part de la junta directiva de Martínez, i així ho va fer, agafant el càrrec de vicepresident. Ara, el nou directiu afronta aquest nou repte amb il·lusió i una nova junta que s'ha reduït de 16 a 9 membres per raons d'efectivitat. Després de passar un període de consolidació a Badalona, l'entitat es planteja iniciar una nova etapa de creixement tant d'activitats i serveis com de nombre d'associats.


  Ampliar les activitats i serveis

  Per això, la plataforma recuperarà els debats, xerrades i taules rodones sobre els temes que realment afecta a la gent gran. A més a més, aquest cap de setmana participaran en les Jornades de Seguretat de Badalona amb la finalitat d'"implicar-se molt més amb la ciutat en qüestió de participació ciutadana", ha assegurat Enric Ferreras. D'altra banda, també realitzen una sèrie de tallers i sortides culturals a diversos punts de la capital catalana, com al Liceu i el Palau de la Generalitat, però també recorreguts a diverses ciutats espanyols com Terol, Aranda de Duero, Burgos, Valladolid i València, entre altres.


   

  Arribar als 450 socis

  Pel que fa el nombre d'associats, actualment compten amb 380 socis, no només de Badalona sinó també d'altres municipis de l'Àrea Metropolitana com Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montgat i Teià, i per aquest 2016 esperen arribar als 450 afiliats.
 


   

  Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona

  La plataforma es va fundar l'any 2003 per un grup d'amics jubilats amb la finalitat de donar suport i ajudar a totes les persones grans de Badalona a tenir una vellesa digna i una bona qualitat de vida. A diferència dels casals de gent gran, aquesta entitat és un canal per aquestes persones actives per a què puguin arribar a intervenir en la societat i participar en la ciutat.

   

  "Faig una crida a totes aquelles persones actives que tenen ganes de fer coses i passa-ho bé a què vinguin a l'entitat perquè trobaran un ambient agradable envoltat de gent sana d'esperit", és el missatge que Enric Ferreras vol transmetre a tothom que es vulgui associar. La plataforma es troba al barri del Centre, al carrer d'Arnús, 66, 2n B.