Badalona aixeca les restriccions a la platja per als animals domèstics i la pesca

  0
  platja badalona.JPG

  19/09/2015 – Tot i el final de la temporada de bany, l’Ajuntament de Badalona allargarà el servei de salvament i socorrisme a les platges de Badalona tots els caps de setmana fins al dilluns 12 d’octubre.

  L’Ajuntament de Badalona allargarà el servei de salvament i socorrisme a les platges de Badalona tots els caps de setmana fins al dilluns 12 d’octubre, concretament els dies 26 i 27 de setembre, 3 i 4 d’octubre i els dies 10, 11 i el dilluns 12 d’octubre que és festiu.

   

  La temporada de bany a les platges badalonines acabava aquest proper diumenge, 20 de setembre. La novetat és que el servei de salvament i socorrisme funcionarà els següents tres caps de setmana i el dia 12 d’octubre, de 10 a 19 hores. A partir, doncs, d’aquest diumenge, 20 de setembre, el servei de salvament i socorrisme a les platges de Badalona es realitzarà amb cinc socorristes i el de vigilància amb una patrulla de la Guàrdia Urbana que recorrerà el litoral badaloní.

   

  Animals de companyia i pesca poden tornar a les platges 

   

  D’altra banda, des d’aquesta setmana ja es pot tornar a practicar la pesca marítima recreativa de superfície des de terra a tot el litoral, restringida durant l’estiu i només permesa entre les 8 i les 20 hores i entre les 2 i les 5 hores. Tanmateix, ja es pot passejar amb animals de companyia a la sorra i a l’aigua.