“Badalona amb molt de gust”, programa per potenciar la restauració

  0

  S’impulsaran accions per donar valor als establiments de cuina singular, d’elaboració pròpia, de qualitat i on es valori l’atenció i el bon servei 

  Convertir la gastronomia i la restauració en un actiu de l’oferta turística de Badalona és un dels objectius del programa “Badalona amb molt de gust” que avui ha presentat el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès. 

  “Badalona amb molt de gust” és un programa, és a dir conté un conjunt d’accions coordinades, que vol ser una eina de suport i potenciació del sector de la gastronomia i la restauració. En aquest sentit, es vol donar a conèixer i impulsar la cuina local, apostant per la restauració de cuina singular i d’elaboració pròpia, reconeixent la qualitat, l’atenció i el bon servei. “Badalona amb molt de gust” vol convertir la restauració i la gastronomia en un actiu turístic més, tractant de convertir-lo en un motiu de visita a la ciutat i de fidelització dels mateixos badalonins i badalonines.   

  L’objectiu és doble: ajudar a millorar la competitivitat dels mateixos negocis i, a la vegada, reforçar la imatge turística de Badalona. L’adhesió des d’avui mateix, voluntària i gratuïta, implica l’assumpció d’uns compromisos i requisits mínims consensuats amb el sector.   

  En aquest enllaç hi ha tota la informació amb les bases de participació i el document d’adhesió: https://bit.ly/3O739dk   

  La primera fase del programa va destinada al sector de la restauració, per ampliar-se posteriorment a la resta de segments gastronòmics com el sector de bars, gelateries, pastisseries, etc. 

  Accions previstes 

  Es preveuen una sèrie d’accions com ara la creació d’una guia de restaurants; tractaments específics en web; promoció en xarxes socials, participació en vídeos de promoció de la ciutat vinculades a la gastronomia; participació en actes, presentacions i o fires sectorials, etc. En aquest sentit, el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid, Àlex Montornès, també ha volgut destacar que: “Badalona amb molt de gust”  es planteja com un espai de trobada, de debat, diàleg i consens on plantejar i planificar accions que permetin, en clau col·laborativa i des del respecte competencial entre les parts, teixir estratègies compartides que beneficiïn el mateix sector i la imatge turística de Badalona”

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí