Badalona amplia l’allotjament als veïns de l’edifici esfondrat

  0
  89

  Els veïns afectats per l’esfondrament parcial de l’edifici del carrer Granada podran seguir vivint a l’hostal de Barcelona de forma provisional fins el proper 4 de juliol. El decret d’emergència signat per oferir aquest allotjament provisional s’ha allargat tres setmanes més.

  El passat 10 de març, l’edifici del número 22 del carrer Granada, al barri de la Pau, va ser desallotjat per perill d’esfondrament. La terrassa de l’àtic va cedir, provocant una gran esquerda al bloc. Des d’aleshores, l’Ajuntament ha reallotjat les famílies afectades, pagant de les arques municipals un hostal a Barcelona. Després de tres mesos, 8 famílies es quedaven sense alternativa habitacional.

  L’estafa

  En teoria, mentre les famílies estaven reallotjades havien de procedir a contractar a una empresa per apuntalar l’edifici i així poder-hi tornar. Segons han denunciat als Mossos d’Esquadra, una persona identificada amb un nom fals els ha cobrat 25.000 euros en efectiu i ha fugit amb els diners. Aquesta persona presumptament els va anar demanant pagaments en efectiu, un total de cinc, i ha acabat fugint amb els diners. Ara, les empreses especialitzades els demanen una quantitat per apuntalar l’edifici que els afectats no poden pagar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí