Badalona amplia l’oferta de classes de català

  0

  L’Ajuntament de Badalona ha elaborat un conveni amb l’Institut Badalona VII i el Consorci per a la Normalització Lingüística per afegir vuit cursos més

  L’Ajuntament de Badalona ha elaborat un conveni amb el Centre de Normalització Lingüística de Badalona (CNL) i Sant Adrià i l’Institut Badalona VII que permet ampliar l’oferta de classes de català a la ciutat. Gràcies a l’acord, el CNL disposa ara de nous espais on ofereix a la ciutadania 8 cursos més durant aquest trimestre.

  8 nous cursos de català

  Concretament, a les instal·lacions de l’institut s’ofereixen 6 cursos de català bàsic nivell 1; un curs de nivell 2 i un curs inicial a les instal·lacions de l’institut. A més, també s’ha habilitat una aula complementària al Centre Cultural El Carme on es fan dos cursos més durant la franja de matins, un de nivell bàsic i un altre de suficiència.

  L’objectiu d’aquests cursos és facilitar l’aprenentatge del català a tota la ciutadania, garantir que tothom pot adquirir les competències lingüístiques necessàries i, a la vegada, construir un espai d’integració i cohesió social a partir de la llengua catalana.

  La segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat que “és una bona notícia que a Badalona es puguin fer més cursos de català de tipus inicial i bàsic, ja que l’accés a aquests ensenyaments garanteix que tothom que no coneix la llengua pugui satisfer les primeres necessitats comunicatives i interactuar de forma senzilla amb l’entorn”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí