Badalona anirà al play-off: el Seagull es torna a citar amb la història (6-0)

0
    49
    IMG_7853.JPG

26/03/2017 – El conjunt de Jordi Ferrón goleja el Son Sardina en l’estrena de l’estadi i s’assegura la seva presència en la promoció.

“L’estadi ha suposat una injecció de motivació per les jugadores”. Jordi Ferrón traslladava aquest missatge en la prèvia del partit que havia d’enfrontar el Seagull contra l’AD Son Sardina, duel clau de cara a les aspiracions de play-off del conjunt badaloní.

Vist el resultat final, el tècnic no s’equivocava: l’estadi ha fet tornar el millor Seagull. Les gavines exhibirien un joc molt compacte i en 45 minuts deixarien el seu rival sense cap opció. Ja amb 53 punts i en segon lloc per darrere del FC Barcelona ‘B’ (56), les blaves deixen definitivament enrere l’Europa, únic rival del TOP4 que pot promocionar (l’Espanyol ‘B’ no hi té dret per normativa).

El matx contra el Son Sardina començava amb les locals sentint-se dominadores i explotant a la perfecció l’amplitud del terreny de joc. Sara i Albita es convertirien en un malson per la defensa balear, creant quatre dels sis gols badalonins.

El Seagull obria la llauna al 4’, després que Sara aprofités una passada d’Albita enviada al cor de l’àrea (1-0). Les mateixes protagonistes es tornaven a aliar en el 2 a 0, diana que arribava amb un canvi d’orientació de Sarita que Alba convertia en una nova centrada rasa al segon pal (10’). En aquesta ocasió seria la visitant Caty qui s’acabaria fent el gol en pròpia porteria (2-0).

Malgrat dominar clarament, les ocasions no deixarien d’arribar, però la notícia més positiva seria el nivell de solidesa mostrat al mig del camp i en defensa. El Son Sardina arribaria al descans sense haver trepitjat l’àrea local i amb un bon sac de gols a l’esquena.

Mar, apareixent des de segona línia en un enviament llarg (20’), anotava el tercer del Seagull (3-0) abans que Carol Miranda deixés el seu segell. La migcampista (38’) recollia l’enèsima assistència d’Albita per fer el 4 a 0 (4-0) i, tot seguit, finalitzava una triangulació espectacular efectuada entre Sarita i Irina Uribe (45’) per assegurar el 5 a 0 abans del descans (5-0).

Com és lògic, i tenint en compte el resultat, l’efectivitat del Seagull no seria la mateixa en la segona meitat, tot i que encara hi hauria marge per veure un gol més. Nany, intentant salvar sota els pals un xut de falta de Gordo, es feia el 6 a 0 al 49’ (6-0), deixant totalment enfonsades les aspiracions balears.

Amb l’arribada de xiulet final, la gespa de l’estadi es convertiria en una festa de celebració de tota la plantilla del Seagull, incloses les múltiples jugadores que estan de baixa per lesió. El club repeteix classificació pel play-off d’ascens i ara vol guanyar el Barça ‘B’ la setmana vinent per intentar aixecar la lliga. En un dia vestit amb la visita de l’alcaldessa, Dolors Sabater, i de la regidora Maria Gallardo al camp, les ‘guerreres’ de Ferrón es tornarien a citar amb la història.