Badalona apropa el teatre als col·lectius en risc d’exclusió

  0
  apropa cultura.jpg

  29/01/2016 – Badalona s’ha adherit al programa d’inclusió ‘Apropa Cultura’ que promou que col·lectius en risc d’exclusió social.

  Badalona s’ha adherit al programa d’inclusió ‘Apropa Cultura’ que promou que col·lectius en risc d’exclusió social puguin gaudir de la cultura a les programacions habituals de teatres, auditoris i museus a un preu reduït. Actualment formen part d’aquest programa més de 50 equipaments culturals de tot Catalunya. D’aquesta forma, els teatres municipals Zorrilla, Principal i Blas Infante oferiran en cada representació un percentatge d’entrades a un preu molt reduït.

   

  Aquesta serà la primera vegada que els teatres públics de Badalona se sumen a aquest programa, una iniciativa que la temporada passada va donar l’oportunitat de gaudir d’algun espectacle o activitat a més de 20.000 persones. Impulsada des de 2006 per l’Auditori de Catalunya, la iniciativa compta amb 55 equipaments culturals d’arreu de Catalunya.

   

  Es dóna el cas que hi ha entitats de Badalona que ja estaven inscrites al programa ‘Apropa Cultura’ i que fins ara només podien assistir a espectacles que es representaven en equipaments de fora de la ciutat. A partir d’ara ja podran gaudir dels avantatges del programa als tres teatres municipals de Badalona.

   

  Qui es pot beneficiar del programa?

   

  El programa ‘Apropa Cultura’ va adreçat especialment a col·lectius amb discapacitat intel·lectual, amb problemàtica social derivada de malaltia mental, amb discapacitat física en situació d’exclusió social, amb problemes de drogodependència, persones sense llar i a col·lectius d’infància i joventut en situació de risc. Les persones amb discapacitat sensorial i les associacions de malalties cròniques, juntament amb els familiars i cuidadors d’aquestes persones malaltes, podran gaudir del programa amb unes condicions especials.

   

  Les entitats de Badalona que estiguin interessades en beneficiar-se de les condicions del programa ‘Apropa Cultura’ s’han de registrar al portal web www.apropacultura.cat i, posteriorment, han de triar l’espectacle al qual volen assistir. Les places a preu reduït es posaran a la venda del 25 al 31 de gener.