Els equips femení i júnior dels Dracs sumen dues derrotes

0
    28

29/01/2016 – La secció femenina es va enfrontar amb L'Hospitalet Pioners (0-48), mentre que el júnior tenia el debut amb Barcelona Búfals (38-0).

El passat cap de setmana no va poder ser complet després del triomf del primer equip en la jornada inaugural de la LNFA Sèrie A, al collir dues derrotes de les seccions femenina i júnior en els partits on participaven altres categories dels Badalona Dracs.

Pel que fa l'equip femení, dirigit per Esteban Pérez, va debutar a la Lliga Nacional de Futbol Americà amb una derrota davant els Pioners en el partit disputat a Granollers. Les de L'Hospitalet van imposar la seva major experiència i des del primer quart es van mostrar superiors a les badalonines. El parcial de 15-0 en el primer quart i de 12-0 en el segon, van deixar un clar 27-0 al descans, que deixava la trobada molt costa amunt per a les noies dels Dracs. Els nervis del debut van ser patents en els primers minuts de la trobada. A la segona part van millorar substancialment, però tot i així, no van poder evitar que les riberenques ampliessin el marcador fins a deixar el definitiu 0-48. La jugadora local i amb passat negre i plata Ana Díaz, va ser la més destacada del duel a l'aconseguir tres touchdowns. Isabel García, Iris Salvador, Leyre Alonso i Emily Zamora van anotar la resta de punts per al conjunt d'Alberto Alonso.

En les altres dues trobades de la primera jornada de la LNFA Femení, Barberà Rookies es va imposar en la seva visita a Las Rozas per 6-19 davant Black Demons, vigent campió, mentre que les Barcelona Búfals van guanyar a les Reds en Terrassa (2-8).

La propera jornada es disputarà el cap de setmana 13 i 14 de febrer i s'enfrontaran Black Demons amb Reds, Rookies amb Pioners i Dracs amb Búfals. El debut de les badalonines davant la seva afició tindrà cita el diumenge dia 14 a les 11.30 hores al camp del Badalona Sud.

Els Dracs Júniors

D'altra banda, l'equip júnior va sumar la seva tercera derrota consecutiva a la XXVI Lliga Catalana de Futbol Americà, en aquesta ocasió davant els Barcelona Búfals per 38 a 0. Els de Poblenou no van donar opció als badalonins i van marcar el ritme de la trobada des dels primers minuts, gràcies al gran treball dels homes com Pablo Araya, Lucas Masero, Pep Tricas o Marc Sarrias. Un parcial de 26-0 va deixar el duel sentenciat al descans i a la segona part, un touchdown més dels barcelonins a cada quart van deixar el 38-0 final.

Els júniors dels Badalona Dracs cercaran el seu primer triomf el proper diumenge, 7 de febrer, quan s'enfrontaran al Camp d'El Carmel de Barcelona als locals Pagesos a partir de les 15.30h. Tant els barcelonins com els badalonins es troben sense entrenar el seu caseller de victòries, per la qual cosa un triomf evitarà ser el fanalet vermell de la competició i significarà una gran dosi de moral per a l'equip qui ho aconsegueixi.