Badalona assoleix la 5ena posició en el concurs El Contenidor d’Or per augmentar la taxa de reciclatge de vidre

    0
    Balanç i nou contenidor vidre bars i restaurants.jpg

    21/05/2018 – Badalona ha tancat la seva participació al concurs El Contenidor d’Or en la cinquena posició d’un total de 12 municipis participants. El balanç d’aquesta iniciativa, impulsada per Ecovidrio per a fomentar el reciclatge, assenyala un increment mitjà del 5,25% dels quilograms de vidre dipositat als contenidors verds de la ciutat.

    Des del passat mes de novembre, i fins a aquest mes d’abril, els municipis de Girona, Granollers, Lleida, el Prat de Llobregat, Rubí, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Viladecans, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, han participat en la iniciativa “El Contenidor d’Or” que, organitzat per l’entitat Ecovidrio, tenia com a objectiu incrementar la taxa de reciclatge de vidre a partir de la participació ciutadania i dels comerços, remarcant els beneficis ambientals, socials i econòmics del reciclatge.

    Durant la campanya, cada mes s’han quantificat els residus de vidre que es reciclen en cada municipi participant i s’han comparat amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. Es tractava que cada ciutat treballés per augmentar la seva pròpia taxa de reciclatge de vidre. El municipi guanyador ha estat Vilafranca del Penedès que ha augmentat un 25% la seva taxa de reciclatge.