Badalona celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

  0

  El 30 de gener, coincidint amb la data en què es recorda l’aniversari de la mort del pensador i líder de la independència de l’Índia Mohandas Karamchand Gandhi l’any 1948, és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Enguany, a Badalona es celebra pintant un mural per la Pau a la plaça de les Brigades Internacionals de 10 a 12 hores. A més llegirà un manifest i es faran jocs i un espectacle d’animació amb el grup Fefe i Companyia. La creació del mural compta amb el suport de Natalia Rubio, educadora artística i artterapeuta.

  Seran uns 550 nens i nenes de 3r, 4t i 5è de 12 escoles de Badalona (Betúlia, Cultural Artigues, Folch i Torres, Ítaca, Joan Coret, Josep Carner, Lestonnac, Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Minguella i Rafael Alberti).

  El dimarts 7 de febrer, a les 18 hores, al Centre Comercial Màgic Badalona, s’inaugurarà l’exposició “Murals per la Pau”. La mostra estarà oberta fins dimarts 21 de febrer. El procés de creació dels murals compta amb el suport de Gloria Vives Xiol, artista plàstica i formadora de docents. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí