Badalona celebra la 1a Trobada d’entitats andaluses

  0
  60
  1r Trobada d'entitats andaluses.jpg

  28/03/2014 – Tindrà cita aquest diumenge, 30 de març, en què una dotzena d'entitats andaluses oferiran diverses activitats culturals, gastronòmiques i musicals durant tot el dia.

  El Centre Cultural l’Escorxador serà l’escenari aquest diumenge, 30 de març, de la 1a Trobada d’entitats andaluses en què oferiran diverses activitats culturals, gastronòmiques i musicals des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, aproximadament.

   

  Durant la jornada es podrà conèixer les característiques de cada una de les 12 entitats d’origen andalús a través d’unes casetes que s’instal·laran al recinte, on es podran tastar alguns dels plats típics de la cuina andalusa com carn en salsa i potatge, i també una gran varietat de tapes i vins. També hi haurà un escenari on hi passaran més d’una trentena d’actuacions de quadres de flamenc, sevillanes i cantants de música espanyola. L’acte, que serà presentat per Antonio Menchán, el finalitzarà l’artista badaloní Manuel Fernández, que presentarà el seu darrer treball discogràfic.