Badalona celebra les Olimpíades Mini per a nens de 0 a 3 anys

  0
  Olimpiades Mini.jpg

  15/05/2015 – Aquesta festa de l'esport adreçada a la petita infància tindrà lloc aquest dissabte a l'Escola Bressol Uni Dori.

  Badalona celebra aquest dissabte, 16 de maig de 10 a 13 hores, les Olimpíades Mini on es preveu que hi participin infants de 0 a 3 anys. Les diferents activitats tindran lloc a l'Escola Bressol Uni Dori, al passeig d'Olof Palme, 15, i a la plaça de Manuel Moreno Mauricio.

   

  Aquestes activitats esportives estan adreçades a la petita infància i es plantegen com un esdeveniment lúdic i de sensibilització sobre hàbits saludables i d'iniciació a l'activitat física, al qual s'han convidat els infants i les seves famílies. La festa servirà de cloenda per al treball fet durant el curs a les escoles bressol municipals on es promouen els hàbits saludables dels petits pel que fa a l'alimentació equilibrada i variada, l'activitat física lúdica en família i la qualitat del descans.

   

  En aquestes Olimpíades Mini hi participen les escoles bressol municipals de la ciutat amb l'objectiu que els pares i les mares posin en pràctica eines per a l'estimulació i relació amb els nadons. S'han previst activitats diverses per promoure la interacció dels nens i les nenes, fomentar els moviments del cos i les seves potencialitats d'expressió i descobrir la importància del jocs.

   

  Aquesta activitat forma part del calendari d'esdeveniments previstos enguany en el marc de la celebració de Badalona com a Ciutat Europea de l'Esport 2015.