Badalona contractarà 105 persones en situació d’atur durant dotze mesos 

  0
  58

  L’objectiu de la iniciativa és que les persones contractades millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral 

  L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) seleccionarà i contractarà durant 12 mesos, a través de la derivació que faci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), a 105 persones aturades mitjançant una nova edició del programa “Treball i Formació”. 

  El programa consta de tres línies d’actuació. La Línia MG52, destinada a 35 persones de 52 anys, o més, que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO). 

  La Línia PANP, 39 places per a persones aturades inscrites com demandants d’ocupació no ocupades (DONO) en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, entenen com a mínim 6 mesos inscrites a l’atur, en un període de 18 mesos anteriors a la data de presentació de l’oferta d’ocupació. I la Línia PRGC, on es destina 31 places per a persones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

  Les persones contractades desenvoluparan la seva feina entre el mes de maig de 2022 i el mes de abril de 2023 amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències, tant professionals i tècniques, com personals i transversals. Aquestes persones rebran un acompanyament a la seva contractació durant tota la durada del contracte.

  Entre el 6 i 8 d’abril, el servei IMPO es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les oficines de treball del municipi per entregar un formulari d’inscripció i la data, hora i lloc de la convocatòria per a l’entrevista, que es podrà fer per mitjans telemàtics. Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins divendres 1 d’abril de 2022. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí