Badalona crea música per finançar un orfenat a Ucraïna

  0

  ‘Badarock amb Ucraïna’ se celebra el 9 de juliol per ajudar l’orfenat de Zhuravno

  La guerra a Ucraïna segueix impulsant la creació d’iniciatives solidàries per ajudar els col·lectius socials més necessitats del país. La darrera sorgida a Badalona és un festival de música per ajudar econòmicament un orfenat situat a prop de la ciutat de Lviv, a l’oest d’Ucraïna. L’associació Amics x Bòsnia Badalona 2004 organitza el pròxim dissabte 9 de juliol el ‘Badarock amb Ucraïna’, esdeveniment cultural que se celebrarà al Centre Cultural l’Escorxador des de les 18h fins a les 23:30h. Hi haurà tres concerts de grups de rock emergents de la ciutat: Sirius, Mantheus i Arma-t.

  Entrada gratuïta

  L’entrada serà gratuïta i els beneficis seran donats íntegrament a l’orfenat de Zhuravno, situat a prop de Lviv, i on hi viuen una vuitantena d’infants. La recaptació del festival estarà basada en les consumicions i el menjar. El festival està obert a rebre el suport de patrocinadors, ja que el cost total dels concerts és de quasi 3.600 euros entre l’equip de so i il·luminació, els lavabos i la cartelleria.

  Desplaçament a Ucraïna

  La recaptació s’utilitzarà per comprar queviures i productes de primera necessitat per l’orfenat i pels camps de refugiats de la zona. Tres voluntaris vinculats a Amics x Bòsnia Badalona 2004 es desplaçaran a Ucraïna a inicis de juliol per entregar tot el material en diversos punts fronterers. Aquesta és una activitat que l’ONG badalonina ja va gestionar a la ciutat de Tešanj (Bòsnia i Hercegovina) durant la postguerra de Bòsnia, amb la qual es va contribuir a pal·liar les necessitats més urgents d’una cinquantena de nens i nenes orfes. L’entitat també ha creat un GOFUNDME per finançar el projecte.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí