Badalona desplega tota la oferta educativa local en la seva 1a Fira de l’Ensenyament

  0
  ensenyament.JPG

  17/04/2013 – L'Escorxador de La Salut acollirà divendres i dissabte prop de 40 estands amb propostes formatives de caire públic, concertat i privat, incloent les principals universitats de Catalunya.

  Badalona viurà aquesta cap de setmana la seva 1a Fira de l’Ensenyament amb la presència de tota l’oferta educativa de la ciutat i les sortides cap a les diferents universitats catalanes. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor d’Educació, Juan Fernández, han presentat aquest dimarts la primera edició d’aquest esdeveniment, que se celebrarà els dies 19 i 20 d’abril al Centre Cultural l’Escorxador (carrer Arquitecte Fradera, s/n).

   

  Els responsables municipals han explicat que la Fira de l’Ensenyament de Badalona neix enguany amb l’objectiu de donar a conèixer tota l’oferta educativa de la ciutat i orientar els estudiants de secundària en la seva futura formació. Per aquesta raó, tant aquest proper divendres com dissabte, l’Escorxador de La Salut acollirà gairebé una quarantena d’estands amb moltes propostes formatives de caire públic, concertat i privat.

   

  Cal destacar que Fira de l’Ensenyament comptarà amb la participació d’instituts de secundària, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull, l’Escola Oficial d’Idiomes i altres centres d’educació complementària.

   

  Els assistents podran conèixer l’oferta en cicles formatius dels instituts, les propostes d’algunes universitats, el Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI), i també els programes de les escoles d’adults i d’altres centres d’educació complementària.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha explicat que aquesta Fira de l’Ensenyament es planteja “com un espai de trobada per a l’alumnat de secundària i de les seves de famílies i també de ciutadans interessats en iniciar, continuar o complementar la seva formació”.

   

  Durant la fira s’han programat diverses xerrades per explicar l’oferta de Cicles formatius de grau superior, estudis d’hoteleria i turisme, el Programa de Qualificació Professional Inicial i les escoles d’adults. També s’han organitzat algunes xerrades per part de les universitats assistents i sobre la selectivitat.

   

  La 1a Fira de l’Ensenyament de Badalona romandrà oberta el divendres 19 d’abril, de 9 a 19 hores; i el dissabte 20 d’abril, de 9 a 15 hores. Els assistents comptaran amb servei de wifi gratuït durant els dos dies que durarà la fira.