Badalona disposarà d’una quarantena de punts de votació aquest 1 d’octubre

  0
  IMG_7439.JPG

  Badalona afronta aquest cap de setmana la votació de l'1 d'octubre amb incertesa, igual que la resta de Catalunya, però amb la intenció d'oferir a la ciutadania disposada a participar del referèndum una jornada emmarcada en la normalitat. En aquest sentit, i com l'alcaldessa Dolors Sabater ha reiterat durant pràcticament tot el mes, l'Ajuntament ha posat a disposició de la Generalitat els locals municipals que s'habiliten habitualment per a uns comicis.

   

  Prop d'una quarantena de centres electorals, concretament 39, està previst que obrin aquest diumenge a tots els barris de la ciutat. La manca de precedents, però, fa impossible saber què passarà i quina serà la situació el diumenge al matí, davant les hipotètiques intervencions dels cossos de seguretat.

   

  Des de les entitats i formacions proreferèndum, unides sota el paraigües del Pacte Local pel Referèndum, s'ha fet i es fa aquests dies una crida a la suma de voluntaris que estiguin disposats diumenge a col·laborar en tasques d'informació, logística i suport general. De fet, s'anima tothom a participar i fer-se present a la seva seu de votació a partir de les 7 del matí.

   

  Darrers actes polítics previs a l'1-O

   

  Badalona va ser centre d'atenció política el passat cap de setmana, amb la presència del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i de molts alcaldes i alcaldesses socialistes al Blas Infante. També perquè la CUP va escollir la Plana per celebrar el seu acte principal de campanya pel 'Sí'. I l'activitat no s'ha detingut durant la setmana, amb més actes i xerrades, com el de dimarts a la plaça de la Vila, durant el Ple. El cercle el tancarà aquest dissabte al matí el regidor i líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, que serà també al Blas Infante.

   

  Llistat de centres i col·legis electorals

   

  Aquesta és la relació de tots els centres i col·legis electorals: Associació de Veïns Canyet; Biblioteca Can Casacuberta; Casal Antònia Boada; Casal Bonavista-Canyet; Casal Can Mercader-Casagemes; Casal Sant Antoni Llefià; Centre Cívic Can Cabanyes; Centre Cívic Dalt la Vila; Escola Alexandre Galí; Escola Antoni Botey; Escola Artur Martorell; Escola Baldiri Reixac; Escola Baldomer Solà; Escola Feliu i Vegués; Escola Folch i Torres; Escola Ítaca; Escola Joan Coret; Escola Joan Llongueras; Escola Joan Miró; Escola Josep Boada; Escola Josep Carner; Escola Jungfrau; Escola Llevant; Escola Llorens Artigas; Escola Lola Anglada; Escola Margarida Xirgu; Escola Mercè Rodoreda; Escola Pau Picasso; Escola Planas i Casals; Escola Progrés; Escola Rafael Alberti; Escola Rafael Casanova; Escola Salvador Espriu; Escola Sant Jordi; Institut Badalona VII; Institut Enric Borràs; Institut Eugeni d'Ors; Institut Isaac Albéniz; Institut La Pineda.