Badalona Dracs cauen per la mínima a Vilafranca davant Barcelona Búfals

0
    26

19/02/2014 – El passat dissabte, els júniors dels Dracs van disputar la seva tercera jornada davant els Búfals del Poblenou. Un partit que va ser controlar per les defenses i van fer que els atacs es tinguessin que esforçar per arribar a anotar un definitu 7 a 6 en el marcador.

El passat dissabte, 15 de febrer, pel matí a Vilafranca es va disputar en la tercera jornada de la LCFA Júnior, el duel barceloní entre Búfals del Poblenou qui rebia als Dracs. El partit va ser controlar per les defenses i van fer que els atacs es tinguessin que esforçar per anotar.

Prova d’això és que l’anotació per part de Búfals no va ser fins a mitjans del segon quart mitjançant Jaume Estruch. El punt extra va ser anotat per Adrià Antón, anotant el 7 a 0 en el lluminós, arribant amb el dit resultat a la mitja part.

Els ajustos dels entrenadors de Badalona Dracs farien que en la segona part l’atac aconseguiria, mitjançant Marc Godia, anotar. La conversió extra no seria aconseguida per part de l’esquadra negre i plata, reflectint el 7 a 6 en el marcador.

Cap dels dos atacs aconseguirien anotar, acabant el partit caient per la mínima en un disputat partit. Ara toca pensar en la pròxima jornada, on els espera l’equip egarenc de Reds el pròxim cap de setmana, 1 i 2 de març.