Badalona Dracs continua líder després de vèncer a Granada Lions

0
    20

02/04/2014 – L'equip badaloní els rebia el passat dissabte a Montigalà amb nova equipació. Finalment el partit va acabar a 41-22 a favor dels Dracs.

Els Dracs rebien el passat dissabte, 29 de març, als Granada Lions a Montigalà; partit corresponent a l’octava jornada en el què van decidir estrenar l’equipació que Asghar Internacional els ha fabricat, entre altres detalls, la senyera en el coll. Com és habitual en els partits de casa es va comptar amb l’animació per part de mini Glamcheers de l’Escola de dansa de Mònica Escribà.

El partit va començar xutant l’equip nassarita, aconseguint que Dracs retornés fins la iarda 20 del seu camp. El joc de carrera anava poc a poc obrint bretxa, en un gran primer quart de Sergi Gonzalo, Cesar Brugnani, J.C. Bartra i Curtis Cannon. Precisament amb una carrera de Curtis, va arribar el primer touchdown dels locals. Jordi Brugnani seria l’encarregat de pujar al lluminós el punt addicional, posant el 7 a 0 al marcador. Era el torn de Lions i quan aconseguien arribar quasi a la redzone, un pas va ser interceptat per Jordi Brugnani deixant als Dracs amb l’oval a la 35 del seu camp. Dracs es plantava a la redzone després d’una carrera de Barta. Van estar a punt d’anotar amb un pas de Sergi Gonzalo a Quim Fornaguera que es va quedar a la iarda 1. A la següent jugada, enganyant a la defensa el quarterback Sergi Gonzalo anotava el primer dels seus touchdown del partit. Jordi Brugnani tornaria a anotar i posar el 14 a 0 en el marcador. En el segon quart, després d’una gran carrera de Cesar Brugnani que va deixar la pilota a la redzone, un pas de Gonzalo a Eduardo Guzmán completament sol i l’extrapoint de Jordi Brugnani de nou posaria el 21 a 0 en el marcador. En el segon touchdown de Sergi Gonzalo deixava una bona renda en el marcador, posant el 28 a 0, però abans d’acabar la primera part, Carlos Vázquez anotaria per al conjunt de Granada, i José Carlos Carranza aconseguiria l’extrapoint, posant el 28 a 8 amb el que s’arribaria al descans.

A la segona part, després dels ajustos, va començar Lions rebent, qui poc a poc avançava movent cadenes mitjançant carreres, però no va aconseguir en dit intent l’anotació. En el torn dels Dracs, qui avançaven barrejant el joc de pas i de carrera que era contingut per la defensa nassarita, fins que un pas de trenta iardes de Rubén Beltrán a Eduardo Rodrigo Guzmán els plantaria a la iarda 20. En la següent acció, Cesar Brugnani anotaria mitjançant carrera i el seu germà Jordi no fallaria i posaria l’addicional per als Dracs, deixant el marcador en 35 a 8. En el següent torn de Lions, ja en el últim quart del joc, les carreres anaven avançant iardes per als interessos de l’equip andalús, fins plantar-se a la redzone dels Dracs, qui mitjançant Christopher Lee Harris pujava el 35 a 14 al lluminós, no aconseguint la jugada addicional. En el retorn dels Dracs, una espectacular carrera de Cesar Brugnani aconseguiria retornar la pilota fins l’endzone posant el 41 a 14 en el marcador, en aquesta ocasió l’extra no va fer pujar. El 41 a 20 ho aconseguiria Lions després d’una nova jugada personal de Harris i l’extra de dos punts ho faria Carlos Vázquez deixant el marcador definitiu en 41 a 22.