Badalona Dracs es prepara per a la final de la XXIII Copa Catalana

  0
  Badalona Dracs.jpg

  29/11/2013 – Aquest diumenge, 1 de desembre, els Barberà  Rookies reben els Badalona Dracs a Can Llobet, on es disputarà la final de la XXIII Copa Catalana, que per alguns és un remake de la final de l’any passat.

   

  Aquest diumenge, 1 de desembre, els Barberà  Rookies reben els Badalona Dracs a Can Llobet, on es disputarà la final de la XXIII Copa Catalana, que per alguns és un remake de la final de l’any passat.

   

  Els Barberà Rookis, dirigit per Roberto Torrecillas i Marcelo Yaques, arriba a aquesta final després d’haver guanyat als Vilafranca Eagles per 0 a 16. L’atac estarà dirigit per Adrian Gómez que comptarà amb l’ajuda en l’ofensiva de Samuel Arias, Camil Canet o Raúl Cozar. En la defensa, jugadors com Sergi Ortiz, Ismael Jimenez, Adrià Novella. el veterà Francesc Ferrer o entre d’altres intentaran aconseguir la primera Copa Catalana per al conjunt vallesà.

   

  Per una altre banda, els Badalona Dras que ve de guanyar en semifinals de copa d’Espanya a Las Rozas Blackdemons, volen seguir amb la bona ratxa d’aquesta temporada i no fallar en la primera de les dues grans cites abans de l’aturada nadalenca, la Copa Catalana que seria la quarta consecutiva. Els nois d’Oscar Calatayud i Xus Fernández estaran sota la direcció dels dos quarterbacks internacionals, Ruben Beltran i Sergi Gonzalo, ajudats en l’atac per Cesr Brugnani, Oscar Olivenza o el veterà Ferran Llinas. En la defensa Albert Pascual, Jordi Brugnani o els veterans Jordi Soler i Felipe Archilla intentaran parar a l’escaire vallesana.