Badalona Dracs finalitza la fase regular invicte

0
    49
    Acció del partit contra Pioners

El clàssic entre Badalona Dracs i Hospitalet Pioners disputat a Montigalá que tancava la fase regular de la Lliga Nacional de Futbol Americà, no va tenir molta historia després de la contundent victòria dels locals per 41 a 0. Els de Román Villamonte van sortir per totes des de l’inici, aconseguint la seva vuitena victòria consecutiva, sent l’únic equip que arriba invicte als playoffs.

Dracs es va avançar en el seu primer atac, amb un gran Marco Durán, qui va acabar amb un total de quatre passis de touchdown més un de cursa personal. Precisament el marcador el va obrir el quarterback mexicà amb una cursa de 12 iardes que, després del punt extra transformat per Sergi Güibas, situava el 7-0. El primer quart va acabar amb el marcador de 14-0 després de la passada de 42 iardes de Durán a Eric Ladero, qui amb una excepcional recepció anotava el seu primer touchdown de la tarda. Al descans s’arribava amb el 28-0 després de les anotacions de David Martínez i Alpha Jalloh, en atrapar sengles passades de 14 i 46 iardes de Durán. Després d’ell, els badalonins van sentenciar el duel amb el segon touchdown de Ladero i l’últim aconseguit per Iván Caballero després de rebre una passada de 12 iardes de Pau Berglund, qui va substituir a Durán en la segona meitat de la trobada.

Després d’aquesta nova victòria, Dracs tanca la lliga regular amb vuit victòries i cap derrota, liderant la Conferència Est. Després d’ells, Pioners es classifica també per a les semifinals en acabar amb cinc triomfs i tres derrotes. En tercera posició acaba Saragossa Hurricanes amb un bagatge també de 5-3 després de vèncer en aquesta última jornada a Mallorca Voltors a domicili per 8-30. Precisament, el conjunt mallorquí acaba en la quarta plaça, mentre que Barcelona Pagesos tanca el grup amb 0-8.

Les semifinals de la LNFA Sèrie A se disputaran el pròxim 20 d’Abril i enfretarán d’una banda a Badalona Dracs i Las Rozas Black Demons i per l’altre a Osos Rivas i Hospitalet Pioners.