Badalona Dracs guanya amb patiment

0
    48

Badalona Dracs es manté invicte després d’aconseguir la seva sisena victòria de la LNFA Sèrie A, malgrat patir més de l’esperat davant uns Barcelona Pagesos que van tenir opcions al triomf fins a l’últim quart del partit que es va disputar aquest passat diumenge en el camp de La Teixonera de Barcelona.

Com ja va succeir en el partit de la primera volta jugat a Badalona, Pagesos es va avançar en el marcador en la seva primera possessió, després d’una bona connexió de 23 iardes del quarterback mexicà Brian Macías i el seu receptor Lucca Rusca, que significava el 7-0 després de l’extra point transformat per Ángel Miralles. Com tantes altres vegades aquesta temporada, la reacció badalonina va arribar immediatament i de la mà de Alpha Jalloh, després de rebre una passada de 69 iardes de Sergi Gonzalo. La fallada en l’extra point permetia als locals mantenir un mínim avantatge d’un punt (7-6). Pocs minuts més tard, una excel•lent recepció d’Iván Caballero seria l’avantsala del touchdown de Samu Arias amb una cursa de 2 iardes, que situava als de Román Villamonte per primera vegada liderant el marcador (7-13).

Ja en el segon parcial, Pagesos tornava a anotar amb els mateixos protagonistes, en rebre Rusca una altra pasada de Macías, en aquesta ocasió de 55 iardes, que servia als de Josep Soto per a empatar el duel (13-13). Semblava que amb aquest empat s’arribaria al descans, però abans del final del primer temps, una llarga possessió dels visitants, permetia a aquests anar-se amb avantatge als vestuaris després d’una bona combinació entre Gonzalo i Cavaller, més l’extra point de Sergi Güibas que situava el 13-20.

Després del descans, Pagesos tornaven a sortir endollats i aconseguien, mitjançant una bona carrera de Joshua Green, acostar-se fins al 19-20. La fallada en el xut a bastonades va evitar l’empat, però en aquesta jugada va arribar la “estranya” expulsió
    de Jeremiah Gutiérrez. L’avantatge d’un punt es va mantenir fins a l’últim quart, quan ua nova passada de 6 iardes de Gonzalo l’atrapava dins de la zona d’anotació David Martínez, per a ampliar la diferència fins al 19-27. Ja en els últims minuts de la partit,, el segon touchdown de Samu Arias, en aquesta ocasió de pasada després del quart llançament d’anotació de Gonzalo, certificava el patit triomf de Badalona Dracs per 19 a 33.

Amb aquesta nova victòria, Dracs s’assegura la primera posició de la Conferència amb sis victòries i zero derrotes, seguits d’Hospitalet Pioners, que després de derrotar a Mallorca Voltors aquest dissabte per 41-21 aconsegueix el seu quart triomf al costat de les tres derrotes encaixades. Després d’ells, empatats amb 3-3 es troben els propis Voltors i Saragossa Hurricanes, mentre que tanca el grup Pagesos amb 0-7