Badalona Dracs, únic equip invicte

0
    50

Badalona Dracs va sumar la seva setena victòria en set partits en la seva visita a Palma per enfrontar-se a Voltors (0-42). Amb la derrota de Black Demons a la Conferència Oest, l’equip badaloní és l’únic invicte de la LNFA, havent-se assegurat el factor camp a favor de cara a les semifinals.

Després d’un primer quart sense novetats al marcador (0-0), Dracs van accelerar cap a la victòria anotant 28 punts en un demolidor segon parcial. El QB Sergi Gonzalo va liderar la victòria amb quatre passades de touchdown, tres a Eric Ladero i un altre a Albert González. El mexicà Marco Durán també va brillar amb dues anotacions, una de carrera i una altra amb una intercepció retornada per a touchdown. Voltors ho van intentar en tot moment, però van afrontar el xoc amb diverses baixes i no van aconseguir contenir la poderosa ofensiva badalonina.