‘Badalona en comú’ recorda que el seu partit és el d’Ada Colau i Pablo Iglesias

  0
  55

  Aquests dies de campanya electoral ha estat habitual veure penjats en diferents parts de la ciutat els cartells propagandístics de cada partit. Això, però, ha suscitat confusions en 2 dels partits perquè en cadascun s’ha utilitzat la imatge d’Ada Colau.

  Guanyem Badalona, juntament amb ERC, liderada per Dolors Sabater i Badalona en Comú Podem d’Aïda Llauradó són les protagonistes.

  Per una banda, al llarg de la campanya i a través de diversos comunicats, la formació d’Aïda Llauradó s’ha encarregat de fer saber que ells són la candidatura de la seva homòloga a la capital catalana: Barcelona En Comú, liderada per l’alcaldessa Ada Colau. Per aquest motiu era comú veure cartells de les dues líders juntes.

  Per l’altra banda, l’altra formació d’esquerres, la “Badalona Valenta” ha volgut anunciar que ells formen part del “govern del canvi” i també han penjat alguns cartells per la ciutat on hi figura l’alcaldessa Ada Colau, sota el lema “Badalona ciutat del canvi”.

  No obstant això, al debat electoral que va tenir lloc el dimecres 22, la líder de Badalona en Comú Podem, Aïda Llauradó va acusar al partit de Dolors Sabater “d’haver estat una de les pitjors oposicions al Govern del Canvi“.

  A més, davant aquesta situació, els comuns han decidit elaborar un vídeo que han penjat al seu compte oficial de Twitter per tal de dissipar qualsevol dubte sobre la composició del seu partit.

  Personalitats com Alberto Garzón ha donat el seu suport a la candidatura de Badalona en Comú Podem i ha manifestat el seu compromís polític amb les esquerres d’Aïda Llauradó.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí