Badalona engega la campanya de recollida d’arbres de Nadal naturals

  0
  Arbol_Navidad_01.jpg

  08/01/2013 – La recollida durarà fins el 19 de gener i es recomana deixar els arbres, sense cap ornament, al costat dels contenidors de resta, mai a dins o entremig; tots els que es recullin seran transformats en compost o terra vegetal.

  L’Ajuntament de Badalona va iniciar ahir una nova edició de la campanya de recollida d’arbres de Nadal que es durà a terme a la ciutat fins al dia 19 de gener.

  Durant aquest període de temps els arbres de Nadal naturals s’hauran de deixar al costat  del contenidor de resta, mai a dins o entremig dels  contenidors, per facilitar la recollida dels serveis de neteja. Cal deixar els arbres lliures de tot guarniment per facilitar el seu reciclatge ja que no es poden tornar a plantar.

  El regidor de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Daniel Gracia, ha explicat que els avets que es recullin es dipositaran a la deixalleria. Posteriorment els arbres es traslladaran a la planta de tractament per transformar-los en compost o terra vegetal. D’aquesta manera es tancarà el seu cicle de reciclatge.