Badalona engega la campanya de recollida solidària de joguines

  0
  Nadal solidari 1.jpg

  18/12/2015 – La campanya ha habilitat diferents punts de recollida de joguines i diners, així com activitats en les que participar per col·laborar.

  Aquest dimecres s’ha engegat de forma oficial al Centre Comercial Montigalà una nova edició del Nadal solidari a Badalona, que inclou la campanya Cap nen sense joguina i Cap persona sense un somriure.

   

  La participació de la ciutadania es pot produir a través de diferents vies: donació de diners a l’urna habilitada a la plaça de la Vila fins al 5 de gener; portant joguines a la plaça de la Vila, a la Plana o al Centre Comercial Montigalà; prenent part d’activitats promocionals o de recollida que es duen arreu de la ciutat aquests dies, com ara la presentació dels equips del Badalonès (22 desembre), o apropant-se al Tió Gegant que hi haurà a la plaça de la Vila els dies 20, 22, 23 i 24.

   

  La iniciativa es porta a terme amb la col·laboració d’entitats i col·lectius ciutadans, Voluntaris Badalona, la FAVB i diversos establiments comercials de la ciutat i té com a objectiu promoure els valors de la solidaritat, el consum responsable i la convivència ciutadana. També es pretén fer difusió dels criteris a tenir en compte a l’hora de comprar les joguines i de participar en les donacions en la campanya de recollida de joguines.