Badalona és la sisena ciutat del territori espanyol amb més probabilitat de patir un robatori a la llar

  0

  La Unió Espanyola d’entitats Asseguradores i Reasseguradores ha publicat un informe elaborat per Estamos Seguros en el que mostra les xifres de robatoris en llars amb assegurança.Les taules elaborades per comunitats autònomes mostren que els habitants de Catalunya són els que tenen més probabilitat de patir un robatori a llar i la que major botí s’emporten els lladres de mitjana, 1642 euros.

  D’altra banda, la província de Barcelona és la tercera del territori espanyol amb més probabilitat de patir un robatori a casa. Les dades per municipis amb més de 75.000 habitants situen Badalona a la sisena posició amb un 62,48%. Les cinc primeres posicions d’Espanya també estan ocupades per ciutats catalanes, i són Girona (158%), Sant Cugat (144,11%), Barcelona (86,78%), Mataró (71,25%) i Reus (63,36%). A la setena posició es troba Santa Coloma de Gramenet i no és fins a la vuitena on apareix un municipi que no sigui català, que és Múrcia.

  Respecte al valor dels robatoris, la província de Barcelona és la primera de la llista amb 1.673 euros de mitjana i lidera el top 10 de províncies on s’extreu més quantitat de botí. L’informe també calcula en quins municipis els robatoris han tingut un major impacte en les persones afectades. En aquest apartat es mostra, segons la mitjana del botí, el percentatge que suposa la quantitat robada a la renda disponible en cada ciutat. Badalona ocupa la posició 54 amb un 4,41%. La primera és Mijas amb un 11,65% i la primera ciutat catalana no apareix fins a l’onzena posició, que l’ocupa Girona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí