Badalona es prepara per rebre als Reis d’Orient

  0

  Badalona es prepara per rebre aquest dissabte dia 5 als Reis d’Orient. Ses Majestats arribaran a Badalona a les 16.30 a bord del Quetx Ciutat de Badalona on, després de creuar la passarel·la-la del Pont del Petroli, seran rebuts per les autoritats de la ciutat. L’alcalde de Badalona Àlex Pastor els farà entrega de la clau de la ciutat per tal que puguin accedir a totes les llars badalonines pe deixar els regals desitjats.

  Com és habitual, la Cavalcada de Reis donarà inici a les 18 hores a l’Avinguda Pius XII, just al costat del camp de futbol de Llefià. La comitiva recorrerà tota l’Avinguda Marqués de Sant Mori fins al carrer Joan Valera, lloc en el qual baixarà fins a l’Avinguda Alfons XIII des d’on farà el recorregut fins a arribar al carrer Prim, lloc de la seva finalització.

  Senyalització i seguretat  Des d’aquest divendres, la Guàrdia Urbana ja ha començat a posar els avisos per tal que els vehicles no quedin estacionats al llarg del recorregut. Tant la policia local com Mossos d’Esquadra faran un dispositiu especial per evitar qualsevol incidència durant el recorregut de les carrosses, utilitzant elements que ja es van provar durant la Festa Major del passat estiu, per tal d’evitar que qualsevol vehicle pugui enviar els espais reservats per poder presenciar el pas de la Cavalcada.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí