Badalona estrenarà una fàbrica de joguines abans de l’arribada dels Reis d’Orient

  0

  L’Ajuntament de Badalona ha presentat el que serà la propera Cavalcada de Reis del 5 de gener, amb dues novetats importants respecte anys anteriors, la fàbrica de joguines que s’instal·larà durant els dies previs, i la comparsa dels Fanalets, la qual serà l’encarregada d’encapçalar la comitiva durant la mateixa Cavalcada.

  La fàbrica de joguines quedarà ubicada a la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador. Durant els dies 2, 3 i 4 de gener, tots els nens i nenes podran visitar aquest espai ple de màgia, en horari de 17,30 a 20 30 hores. Allà podran visitar un magatzem reial en el qual, els ajudants de Ses Majestats elaboren les joguines que es repartiran per les llars badalonines la nit de Reis.

  El 5 de gener els Reis d’Orient arribaran pel Pont del Petroli, a bord del Quetx Ciutat de Badalona. Un cop recorreguda tota la passarel·la, rebran de mans de l’alcalde Ales Pastor del pa, la sal i la clau de la ciutat per poder entrar a totes les cases de Badalona.

  El recorregut de la Cavalcada donarà inici a les sis de la tarda des de l’Avinguda Pius XII, al costat del camp de futbol de Llefià, finalitzant com cada any al carrer Prim. La comitiva anirà encapçelada per la comparsa dels Fanalets, tot recordant quan tots els nens i nenes de la ciutat rebien Ses Majestats amb el fanal a la ma

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí