Badalona i el Col·legi d’Advocacia ofereixen assessorament gratuït sobre clàusules sòl

  0
  pah.jpg

  15/03/2017 – A partir d'aquest mes i fins al 15 de juliol, l'ajuntament disposarà d'un punt d'informació amb advocats del col·legi de barcelona amb experiència acreditada.

  Badalona disposarà d'un punt d’orientació jurídica en matèria de clàusules abusives dirigit als habitants d’aquest municipi. Així ho han acordat l'Ajuntament de Badalona i el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, amb l'objectiu de donar a la ciutadania un primer consell orientador, gratuït i no directiu, relatiu als aspectes jurídics que puguin derivar-se de l’existència de clàusules abusives, i en especial de clàusules sòl, en els contractes de préstecs hipotecaris, així com informar dels tràmits previs de solució negociada per tal d’evitar el conflicte processal o analitzar la viabilitat de la pretensió.

   

  Està previst que el punt d’informació es posi en marxa a les instal·lacions de l’Ajuntament de Badalona aquest mes de març i estarà obert fins al proper 15 de juliol. L’assessorament el prestaran lletrats del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb acreditada experiència en l’àmbit de l’assistència jurídica gratuïta i especialment en dret civil i hipotecari.

   

  Amb la posada en marxa d’aquest Punt d’Orientació Jurídica, tant l’ICAB com l’Ajuntament de Badalona volen donar resposta a l’augment de les peticions dels ciutadans i ciutadanes de Badalona d’orientació jurídica en relació a la possible existència de les clàusules abusives als seus contractes de préstec hipotecari.