La Colla Micaco comença la temporada amb bon peu a Barcelona

  0
  57
  castellers inici.jpg

  15/03/2017 – Els badalonins van actuar a la diada local dels Castellers de Sagrada Família, en una jornada àgil en la qual es van descarregar un 4de6p, un 4de7 i un 3de6p.

  Els Micacos de Badalona van iniciar la seva temporada 2017 el passat cap de setmana. Ho van fer a la Diada del local dels Castellers de Sagrada Família, conjuntament amb els Castellers de Figueres. Va ser una diada àgil i amb bona coordinació entre colles.

   

  La Colla Micaco va executar un primer ràpid i tranquil 4d6p, un 4d7 i un 3d6p. El 4d7 va fer una mica de barca al pis de segons, una de les rengles es va desplaçar cap a la seva dreta i amb dosos col·locant-se a un dels segons li van marxar els peus, però el bon treball de la pinya, dels pisos superiors del castell i la rapidesa de la canalla, van permetre descarregar el castell còmodament. El 3d6p es va descarregar sense cap problema, però més lent que el 4d6p.

   

  Cap a la diada d'inici a Badalona

   

  El diumenge dia 19, la colla local actuarà conjuntament amb els Minyons de Terrassa dins del marc de la Festa Major del barri Terrassenc Can Palet. És una actuació important, no només per la colla amb la que actuen, sinó perquè permet als micacos agafar rodatge per encarar amb força la Diada d'inici dels Castellers de Badalona, que tindrà lloc el proper diumenge dia 26 a Badalona.