Badalona incorpora càmeres intel·ligents a l’estació de Rodalies

  0
  161

  Els equips de videovigilància serviran per detectar actes vandàlics o imprudents, reforçar la seguretat i denunciar els usuaris sense bitllet

  Renfe inverteix 8.7 milions en càmeres intel·ligents per les estacions de Rodalies. Els equips de videovigilància ja funcionen a 22 estacions de Rodalies i serviran per detectar actes vandàlics o imprudents, reforçar la seguretat i denunciar els usuaris sense bitllet.

  Renfe ja ha instal·lat els primers equips de videovigilància intel·ligent a 22 estacions de Rodalies de Catalunya, entre les quals hi ha les estacions d’Arc de Triomf i plaça de Catalunya, a Barcelona, i també les de Badalona, Mataró, Sitges, Sabadell Centre i Nord o Granollers Centre.

  Aquestes estacions són les primeres en incorporar un nou sistema de digitalització dels sistemes de seguretat que arribarà a les 110 estacions del servei. El projecte, denominat Renfe Smart Security Station (RS3), compta amb un pressupost de 8,7 milions d’euros i culminarà el 2024.

  Aquest nou sistema recopila i processa de forma anònima i automatitzada milers de dades a través del sistema CTTV de cada estació i les integra en un quadre de comandament únic.

  Les càmeres de seguretat analògiques se substitueixen per càmeres IP, que permetran compartir la informació recollida a través del sistema CTTV en un sistema de videoanalítica integrat.

  Gràcies a aquest sistema intel·ligent de seguretat, es podrà saber què està passant a les estacions de Rodalies en temps real.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí