Badalona incorpora quatre vehicles més al parc mòbil de la Guàrdia Urbana

  0
  14
  coches.jpg

  02/12/2013 – Complete la renovació de l'actual parc i ha costat cadascun prop de 18.000 euros; són uatre turismes de renting marca Seat Altea, identificats i equipats amb dispositius acústics i visuals necessaris per a l’actuació policial.

  La Guàrdia Urbana ha incorporat aquesta setmana els quatre vehicles que completaran aquest any la renovació de l’actual parc mòbil. Es tracta de quatre turismes de renting marca Seat Altea, identificats i equipats amb dispositius acústics i visuals necessaris per a l’actuació policial.

   

  Els vehicles, cadascun dels quals ha suposat un cost d’uns 18.000 euros, compten amb avenços tècnics per facilitar la feina dels agents a la via pública. Disposen d’il·luminació amb tecnologia led, que permeten un major estalvi energètic a més de ser més visibles per a la resta de vehicles. Els nous cotxes compten amb una mampara per a detinguts i un sistema de bloqueig dels seients de darrera.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha aprofitat per anunciar que “l’any 2014 hi haurà una nova convocatòria d’agents de la Guàrdia Urbana perquè, tot i la situació econòmica de l’Ajuntament, cal incrementar la presència de guàrdies al carrer”, considera.