Badalona instal·la 10 plataformes més a parades d’autobús de tota la ciutat

  0
  76
  Plataformes I.JPG

  24/01/2018 – Se sumen a les sis del passat any i en resten 14 aquest 2018.

  Des de finals de desembre s’han instal·lat 10 noves plataformes d’autobús en diversos punts de la ciutat gràcies a un conveni entre l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar l’accessibilitat de les persones usuàries del transport públic i dels vianants, reduir el temps de parada i millorar la velocitat i compliment dels horaris de les diferents línies d’autobús de la ciutat.

   

  Les plataformes s’han instal·lat a l’avinguda de Joan XXIII amb la plaça de Nicaragua, a l’avinguda de Lloreda amb carrer de Súria i amb carrer de Ripoll, a l’avinguda de Bufalà amb carrer de la Independència, al carrer de Sardenya amb rambla de França, al carrer del General Moragas amb carrer de Pau Piferrer, a carrer del Progrés amb Güell i Ferrer, a carrer d’Antoni Bori amb Guifré, a carrer de Ramiro Maeztu amb Mare de Déu de Lorda i una plataforma doble a l’avinguda d’en Martí Pujol amb Enric Borràs, on recentment s’ha traslladat una parada d’autobús; donant servei a 15 línies d’autobús i a més de 2.000 persones al dia.

   

  Per a la distribució de les plataformes s’han tingut en compte aspectes com la distribució territorial, el número de persones que accedeixen a l’autobús en aquestes parades i les dificultats existents per a realitzar les maniobres d’acostaments dels autobusos.

   

  El conveni signat entre l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona estableix que ambdues administracions financen el cost al 50%, sent l’AMB qui s’encarrega de la instal·lació. El conveni preveu la instal·lació de 14 plataformes més per l’any 2018 i que se sumaran a les sis plataformes que ja es van instal·lar a finals de l’any 2016.