Els Termites de Llefià perden l’invicte a Viladecans

0
    31

23/01/2018 – Després de disputar amb Va Tornem-hi, que van derrotar als badalonins per 327-298, deixant-los així en un segon lloc de la classificació.

El passat diumenge, 21 de gener, es van celebrar dues noves jornades de la 23a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes, concretament la tretzena i la catorzena.

En primer lloc, el Grup C va jugar en aquesta ocasió a Viladecans, on els Termites de Llefià C va caure amb els Va Tornem-hi en la primera jornada per 327-298. Tot seguit, els llefianencs van descansar. Per la seva part, els Termites B van guanyar al Sabadell per un marcador molt ajustat (316-317), i també als Colobrers Groc per 318-270. En canvi, els Termites A van debutar amb els Colobrers Groc (319-287) i els Va Tornem-hi i no van tenir ocasió de remuntar (311-20).

D’altra banda, l’equip badaloní To-K-Fusta va competir a Sant Salvador de Guardiola, on es va veure les cares només amb el Camp de l’Arpa, amb qui va guanyar per 303-298.

Pel que fa a la classificació general, els Termites de Llefià C perden la primera posició després de diverses jornades sent invictes i passen a un segon lloc, per darrere de Va Tornem-hi, que els distancien quatre punts. En canvi els equips B i A dels Termites es troben en una quarta i sisena posició, respectivament. El To-K-Fusta continua en un quart lloc empatat amb el Camp de l’Arpa amb 14 punts.