Badalona lluitarà per l’Abril aquest diumenge

  0

  Se celebrarà una màster class de zumba

  La lluita d’Abril continua.

  Aquesta petita badalonina té 3 anys i porta des dels 10 mesos  convivint amb tractaments, fisioteràpies i visites a hospitals. “El nostre objectiu és Boston”, ha explicat el seu pare, Jesús Merino, a aquest Diari. “Mentre perseguim aquest objectiu, anem organitzant activitats a través de l’associació que hem creat per recaptar tots els fons possibles per la investigació d’aquesta malaltia”.

  Per això, aquest diumenge, 22 de setembre, el col·legi Bufalà, al carrer Molí de la Torre, acollirà una master class de zumba obert a tothom qui vulgui participar. El preu serà de
  10 euros (gratis pels menors de 12 anys) i el benefici íntegre anirà destinat per la lluita
  d’Abril i la investigació de la seva malaltia, la Paraparesia Espàstica Tipus 52 (SPG52).

  En aquesta iniciativa col·laboraran Duet Esports Magic de Badalona i Santa Coloma
  de Gramenet, Laredo Fruits, el Restaurant Solera Vilafranca, Animacions Panfleta i Endermar. A més, hi haurà regals com 1 samarreta tècnica, beguda, fruita i un sorteig, per una banda, d’un mes gratis al Duet Sports Magic Badalona i d’una samarreta oficial de zumba signada per Jessica Expósito, la coneguda instructora de zumba.

  “La meva filla gran estudia a aquest col·legi i ens han obert les portes per organitzar això
  i continuar lluitant”, assegura Jesús, qui té l’únic objectiu d’assolir una millor qualitat de vida per, no només la seva filla, sinó també per tots els que venen darrere.

  Les portes del col·legi Bufalà s’obriran a les 10 i la màster class començarà a les 11.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí