Badalona millorarà la seguretat del tram d’Eduard Maristany a les Tres Xemeneies

  0
  Eduard Maristany.jpg

  06/06/2017 – La carretera passarà a ser d'un sol carril i un semàfor regularà el sentit de circulació.

  El tram del carrer Eduard Maristany més estret a l’alçada de les Tres Xemeneies tindrà només un carril i serà de doble sentit de circulació regulat per semàfors. Aquesta és una de les actuacions que el govern municipal, d’acord amb els resultats de reunions amb veïns i veïnes del barri de la Mora, adoptarà per tal de garantir la seguretat viària i fer més fàcil la convivència de vianants, bicicletes i vehicles de motor.

   

  El regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, va acordar en la darrera reunió amb el veïnat que en les pròximes setmanes es reduiran de 2 a 1 els carrils de circulació al tram del carrer Eduard Maristany a tocar al mur de l’antiga central tèrmica de FECSA. Paral·lelament també es procedirà a l’ampliació d’una de les voreres de 0,8 metres a 2,8 metres d’amplada, la qual cosa garantirà la seguretat del pas dels vianants.

   

  El regidor d'Urbanisme, Oriol Lladó, i el director del Consorci del Besòs, Sito Alarcón, també van explicar que continuen les negociacions amb Endesa per a la cessió del sòl, pas indispensable per a poder impulsar el projecte definitiu per aquell tram de carrer.