Badalona multarà amb fins a 900€ a aquells que no recullin els excrements dels seus gossos

  0
  57
  Cartell campanya excrements de gos.jpg

  04/09/2014 – La imatge principal de la campanya de sensibilització és la d’un noi amb cara de porc que no recull els excrements del seu gos mentre passegen pel carrer, sota el lema “Si no ho reculls…ser un porc et sortirà car!”.

  La Guàrdia Urbana de Badalona sancionarà a partir del 22 de setembre amb multes de fins a 900 € als propietaris que no recullin els excrements dels seus gossos a la via pública.

   

  El Ple del mes de març va aprovar per unanimitat la modificació puntual de l’article 46 de l’Ordenança de Civisme, i aquesta infracció passa de falta lleu a falta greu amb sancions d’entre els 600 i els 900 €. Ara el govern de Badalona ha decidit començar a aplicar aquestes sancions després de donar-les a conèixer mitjançant una campanya de sensibilització, amb un disseny molt directe i contundent. La imatge principal d’aquesta iniciativa és la d’un noi amb cara de porc que no recull els excrements del seu gos mentre passegen pel carrer, sota el lema “Si no ho reculls…ser un porc et sortirà car!”.

   

  “La majoria de propietaris de gossos són responsables i netegen les deposicions, però la veritat és que n’hi ha d’altres que no ho fan i per més que incrementem els esforços en neteja i que els carrers s’escombrin diàriament, és impossible mantenir en condicions els espais públics sense la col·laboració i la responsabilitat dels veïns”, ha explicat l’alcalde Xavier Garcia Albiol. “Estem convençuts que la campanya tindrà un efecte dissuasiu entre aquells propietaris de gossos que acostumin a no recollir les deposicions de la seva mascota”, ha afegit.