Badalona obre la seva Cavalcada de Reis a la participació de nens i nenes

  0
  32
  Cavalcada 2014 a Badalona 143.jpg

  02/11/2015 – Aquest dilluns s'obra el procés de sol·licitud per a aquells infants que vulguin formar part de la Cavalcada 2016.

  Aquest dilluns s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a la Cavalcada de Reis 2016 de Badalona i que aniran a dalt de les carrosses.

   

  En aquest sorteig públic poden participar-hi tots els nens i nenes de Badalona que tinguin entre 8 i 12 anys el dia 5 de gener de 2016 i se n’escolliran dos grups: 12 infants de 8 i 9 anys, que aniran a dalt de les carrosses dels Reis, i 40 nens i nenes de 10 a 12 anys, que aniran a dalt de la Carrossa Dolça.

   

  Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que apareixarà al portal web www.badalona.cat fins diumenge dia 22 de novembre. També es pot fer la petició de forma presencial al Departament d’Atenció al Ciutadà.

   

  El dimarts 24 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament dues llistes definitives dels nens i nenes que han fet correctament la sol·licitud, i se’ls hi assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els nens i nenes guanyadors, que es coneixeran el dia 27 de novembre després del sorteig a l’edifici del Viver.