Badalona – Palamós en la Copa Catalunya

0
    33
    Copa Catalunya.JPG

03/07/2018 – El Badalona s'enfrontarà al Palamós en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, que es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 d'agost.

Les tres primeres rondes de la Copa Catalunya van sortejar-se dilluns passat, 2 de juliol, a la seu de la Federació Catalana de Futbol i el CF Badalona ha quedat emparellat, d'entrada, amb el Palamós, que el curs passat va competir a tercera divisió i ara ho farà a primera catalana. El partit es disputarà al Municipal Costa Brava-Palamós el cap de setmana del 28 i 29 de juliol. En cas de superar l'eliminatòria, el conjunt escapulat s'enfrontarà al guanyador del Granollers – Llagostera el cap de setmana del 4 i 5 d'agost. Si és contra l'equip gironí, el camp es determinarà per sorteig. I, si torna a superar l'eliminatòria, quedaria exempt per a la següent. Els 28 equips que competiran en l'edició d'enguany de la Copa Catalunya Absoluta seran els catalans de segona, segona B i tercera divisió de la temporada 2017/18, a més dels campions de grup de primera catalana.

Per altra banda, dimarts 3 de juliol va tenir lloc el sorteig del XXIII Torneig d'Històrics i el Badalona va quedar enquadrat en el grup dos, juntament amb la Fundació Esportiva Grama i el CE Júpiter. El torneig es disputarà, entre el 30 de juliol i el 5 d’agost, al Municipal del Guinardó. Si el Badalona -que és, amb sis títols, qui més vegades ha guanyat aquest torneig- elimina el Palamós en la Copa Catalunya i, alhora, passa a la final del torneig, haurà de jugar dos partits el cap de setmana del 4 i 5 d’agost.