Badalona participa del cicle ‘Veus Paral·leles’ de la Institució de les Lletres Catalanes

  0
  4432_5745_veus-paralleles-2.jpg

  07/07/2017 – L'Espai Betúlia acollirà la penúltima sessió abans del tancament al Centre Cultural El Born.

  Dissabte 8 de juliol arriba a l’Espai Betúlia de Badalona el cicle de poesia “Veus Paral·leles. Del Vístula al Segre” que organitza la Institució de les Lletres Catalanes. En aquesta 15a edició de “Veus Paral·leles” tres autors de parla catalana comparteixen recital amb tres autors polonesos.

   

  Des de l’any 2003 la Institució de les Lletres Catalanes organitza un cicle de poesia anomenat “Veus Paral·leles” en el qual tres autors o autores de l’àmbit lingüístic català intercanvien i comparteixen la seva obra amb tres escriptors o escriptores d’altres literatures europees. Cadascú recita la seva obra en la seva llengua en un acte que esdevé un joc de veus paral·leles. Una actriu, en aquest cas Mireia Chalamanch, a partir d’un guió, enllaça les diferents obres poètiques.

   

  Durant el mes de juliol s’han programat vuit recitals que finalitzaran el 9 de juliol a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. El recital a Badalona serà el penúltim i tindrà lloc dissabte, 8 de juliol, a partir de les 20 hores a l’Espai Betúlia.

   

  Els participants d'aquest cicle de recitals són Ryszard Krynicki, Bianka Rolando, Jakub Kornhauser, Isabel Robles Gómez, Teresa Colom i Damià Rotger Miró.