Badalona per la Independència convoca una concentració a la plaça de la Vila

  0
  indepe.jpg

  21/01/2013 – L'assemblea local, integrada en l'Assemblea Nacional Catalana, vol mostrar suport a la declaració de sobirania de Catalunya, el proper dimecres, a partir de les 19h.

  L’assemblea de Badalona per la Independència, integrada en l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha convocat pel proper dimecres -19h- una concentració a la Plaça de la Vila amb l’objectiu de donar suport al Parlament de Catalunya “en el debat de la Declaració de Sobirania del Poble de Catalunya”.

   

  Badalona per la Independència afirma en un comunicat que agrupar majories per vies democràtiques és “indispensable per exercir el dret d’autodeterminació” i que la concentració d’aquest dimecres ha de ser “una mostra d’això”.

   

  Durant la manifestació de dimecres, els organitzadors llegiran un manifest en el que es demanarà al Parlament de Catalunya “que convoqui, tan aviat com ho consideri convenient i no més enllà del 2014, el referèndum o consulta perquè el poble català pugui exercir el seu dret de lliure decisió i, si aquesta és la seva voluntat majoritària, que Catalunya esdevingui un nou estat independent”.