Badalona planta prop de 900 arbres a diversos districtes de la ciutat

  0
  95

  L’Ajuntament de Badalona ha finalitzat la campanya 2021-2022 de plantació de l’arbrat amb la renovació i la reposició de 886 arbres a sis districtes de la ciutat. Aquests omplen ara els espais buits provocats per altres arbres que es van d’haver de retirar per diverses causes com ara els que feien malbé les voreres, els que presentaven un risc pels vianants, el afectats per temporals o per actes incívics.  

  En total s’han planat quaranta espècies diferents d’arbres més adaptats a la tipologia de carres de la ciutat, amb la voluntat de fer una Badalona més biodiversa. Entre les espècies que es planten de nou destaquen l’hibisc de Síria (Hibiscus syriacus) amb 178 nous exemplars i el freixes (Fraxinus sp) amb 174 exemplars. També cal destacar la reposició de les unitats de palmeres plantades al passeig de la Rambla amb 45 unitats de Washigtònia robusta. 

  Dues de les principals espècies arbòries que es va substituint paulatinament són el popular plàtan (Platanus hispànica) i l’àlber (Populus canadensis), tots dos arbres caducifolis i que, en el primer dels casos especialment, el seu pol·len causa problemes d’al·lèrgies entre la ciutadania. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí