Badalona, present al prestigiós Festival de Cannes gràcies a FILMETS

  0

  FILMETS Badalona Film Festival ha presentat la seva propera edició al Festival Internacional de Cinema de Cannes, un dels més prestigiosos del món i que s’està fent en aquesta ciutat francesa fins al 28 de maig. La 48a edició de FILMETS tindrà lloc del 21 al 30 d’octubre d’aquest any amb projeccions a Badalona, Barcelona i Sant Boi de Llobregat.

  FILMETS s’ha vestit de llarg en la 75a edició del Festival Internacional de Cinema de Cannes, concretament en el marc professional del Marché du Film. Allà, FILMETS ha participat en dues de les activitats organitzades pel Short Film Corner.

  Presència al Breakfast Meeting

  La primera activitat ha tingut lloc al Palais du Festival, al Breakfast Meeting. Allà, el director artístic de FILMETS, Agustí Argelich, ha explicat la programació que s’ha previst per la propera edició del certamen davant de distribuïdors, directors, productors i representants de diversos festivals internacionals.

  Per primera vegada, al Focus Wip

  La segona activitat de FILMETS al Festival de Cannes ha estat la participació, per pimera vegada, al Focus Wip, una cita amb presència dels directors i productors de vuit projectes internacionals de curtmetratges. Aquests projectes estan dotats, cadascun d’ells, amb un ajut de 5.000 euros per a la postproducció. Alguns d’aquests 8 curtmetratges es podran veure a les properes edicions de FILMETS. Entre aquestes noves produccions destaquen la pel·lícula ‘Electra A. Poem’, de la directora txeca Daria Kashcheeva, que va estar nominada a l’Oscar amb el curtmetratge d’animació ‘Daugther’.

  En el Short Film Corner de Cannes s’hi han seleccionat més de 700 curtmetratges, amb un gran nivell de qualitat. A aquesta activitat del Festival  de Canes on s’hi ha convidat FILMETS s’hi han acreditat més de 400 professionals del món del curtmetratge.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí