Badalona, present al saló de turisme de Barcelona renovat sota el nom B-Travel

  0
  Ruta audioguiada plafó-pont del Petroli.jpg

  15/04/2015 – El Departament de Turisme de l’Ajuntament promocionarà els atractius turístics de la ciutat, especialment la nova ruta audioguiada ‘Badalona i el mar’.

  L’Ajuntament de Badalona estarà present aquest divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 d’abril en el saló B-Travel, que se celebrarà a les instal·lacions de Fira de Barcelona ubicades a Montjuïc. Després de 23 anys d’existència, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) s’ha transformat ara en el B-Travel, el nou punt de trobada del turisme a Barcelona. El Departament de Turisme de l’Ajuntament promocionarà els atractius turístics de la ciutat, especialment la nova ruta audioguiada ‘Badalona i el mar’.

   

  Badalona hi participarà conjuntament amb la Diputació de Barcelona en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, que ocuparà una superfície de més de 200 metres quadrats i que estarà situat al Pavelló 8 del recinte Monjuïc 1 de la Fira de Barcelona. Badalona estarà ubicada en el mostrador del Barcelonès, sota la marca turística ‘Barcelona és molt més’, i que agrupa a diverses poblacions de l’entorn de la capital catalana.

   

  En aquesta primera edició del B-Travel, el Consistori promocionarà la nova ruta audioguiada ‘Badalona i el mar’, que també es pot seguir a partir de telèfons smartphones amb codis QR i de forma gratuïta. En aquesta ruta es mostren els vincles de Badalona amb el mar, les arts de la pesca, les platges i els esports. L’activitat es presenta de manera divertida i amena per arribar fàcilment a un públic familiar.

  Activitat teatralitzada diumenge 19 d’abril

  Durant els tres dies del saló B-Travel, el Departament de Turisme aprofitarà per fer una àmplia difusió dels diferents recursos i atractius turístics de la ciutat, així com dels actes més rellevants i de major repercussió turística que es faran a Badalona les properes setmanes. Així es farà difusió del festival romà de Badalona “Magna Celebratio”, de la Fira de Sant Jordi, de la Festa Medieval i de la “Badalona Home Design”, entre d’altres activitats. A més, el diumenge 19 d’abril, de 12 a 13 hores, oferirà una activitat teatralitzada en l’espai d’activitats de l’estand de la Diptuació de Barcleona. El pirata Catxúm explicarà les seves aventures a bord del Quetx Ciutat de Badalona, així com un munt d’anècdotes relacionades amb el litoral badaloní.

   

  L’horari de funcionament del saló B-Travel serà de 10 a 20 hores.