Badalona presumeix de la seva 23ª Mostra de Pessebres

  0
  67

  El passat dilluns 13 de desembre es va celebrar l’acte d’inauguració del pessebre tradicional a la plaça de la Vila i de la 23a Mostra de Pessebres de Badalona – Exposició de Diorames a la sala d’exposició El Refugi. La mostra disposa de 27 diorames, cinc més que el darrer any, i està ubicada al subsòl de la plaça de la Vila. Aquest any es podran veure diorames que representen espais de Dalt la Vila o Canyet, dissenyats a partir de dibuixos del pintor Rafael Pujals.

  També hi haurà un diorama especial per celebrar el centenari de l’Orfeó Badaloní. La inauguració va estar protagonitzada per una Cantada de Nadal a càrrec del Cor Infantil, Cor Mixt i Quintet de Metalls del Conservatori Professional de Música de Badalona.

  El pessebre tradicional a la plaça de la Vila, obra dels Amics del Pessebre de Badalona, es pot visitar del 13 de desembre al 6 de gener de 2022, de 8 a 23 hores, a la plaça de la Vila. La 23a Mostra de Pessebres de Badalona – Exposició de Diorames, a la sala d’exposicions el Refugi, a càrrec dels Amics del Pessebre de Badalona, es podrà gaudir del 13 de desembre al 5 de gener, de dilluns a divendres, de 17 a 20:30 hores, i els dissabtes i festius, de 12 a 14 hores i de 17 a 20:30 hores.

  Més pessebres

  El pessebre de la plaça de la Vila no és l’únic que els veïns i veïnes de Badalona podran gaudir aquest Nadal. La ciutat compta amb un bon grapat de pessebres repartits per diferents barris. A l’església de Sant Roc hi ha situada una mostra de pessebres des del 12 de desembre, activa fins al pròxim 28 de gener.

  Es pot concretar visita trucant a la Fundació Ateneu Sant Roc i a la Parròquia /93-399-39-51). De la mateixa manera, el pessebre de l’església de Santa Maria es pot visitar del 13 de desembre al 2 de febrer, a la plaça de Barberà.

  La rectoria de Santa Maria, al carrer de Dalt 47 també tindrà el seu pessebre actiu fins al 2 de febrer de 2022. Per acabar, al carrer Sant Miquel 44 i al carrer de Mar 72 hi ha la mostra de pessebres del Santuari de l’església de la Mare de Déu del Carme. L’horari de visita és de 18:30h a 20h, del 13 de desembre al 2 de febrer.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí