Badalona rebrà 4,4 milions d’euros per a plans d’ocupació

  0
  aa3dcdc9-6640-4848-9bbd-3f72eb360a20.jpg

  15/02/2016 – L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha anunciat aquesta setmana la inversió que repartirà entre diferents municipis per a impulsar plans d’ocupació: uns 30 milions d’euros.

  L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha anunciat aquesta setmana la inversió que repartirà entre diferents municipis per a impulsar plans d’ocupació, uns 30 milions d’euros. Del total, Badalona en rebrà 4,4 milions durant el període comprés entre 2016 y 2019. De moment no es coneix la periodicitat en què es repartiran aquests recursos, és a dir, quina part d’aquests diners es cobrarà cada any.

   

  El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Mañas, valora molt favorablement l’aportació i explica que s’analitzarà detalladament a quin col·lectiu de població focalitzar cada convocatòria. Enguany, el govern local pretén destinar més de 200.000 euros del pressupost a crear ocupació, uns fons que serviran per complementar els diners que arribin des de l’AMB. Mañas, d’altra banda, subratlla que l’objectiu principal, més enllà dels plans, és la creació d’ocupació permanent i reactivació econòmica, atès que els plans estan dissenyats per a oferir un treball temporal, i de formació i inserció en alguns casos.