Badalona recupera la policia de barri de la Guàrdia Urbana amb 48 agents

  0

  L’Ajuntament de Badalona ha tornat a posar en marxa la Unitat de Policia de Barri de la Guàrdia Urbana amb un total de 48 agents que patrullaran a peu, en torns diaris, i que comptaran amb una línia telefònica exclusiva per a poder ser localitzats fàcilment pel veïnat.

  Tal i com ha informat el consistori, aquesta unitat, que va ser eliminada en la passada legislatura, s’anirà desplegant gradualment en les pròximes setmanes amb patrulles formades per dos agents que cobriran sempre el mateix barri per a facilitar la “bona connexió” entre els veïns i els policies.

  Els agents destinats a aquesta unitat actuaran en dos torns diaris entre les 07.00 hores i les 22.00 hores i, durant les primeres setmanes, visitaran els principals eixos comercials, associacions veïnals i entitats de cada zona per a donar-se a conèixer i facilitar el telèfon exclusiu amb el qual compten.

  Noves incorporacions i efectius de la reestructuració interna

  Les patrulles es formaran a noves incorporacions i amb efectius de la reestructuració interna del cos de la Guàrdia Urbana que ha efectuat l’executiu municipal, que ha disminuït el nombre de persones que duen a terme tasques administratives per a comptar amb més agents a peu de carrer, per la qual cosa la nova unitat no tindrà un cost afegit.

  “Gràcies a la nova policia de proximitat, cada barri de Badalona disposarà d’un reforç policial continuat que se sumarà a les patrulles monitorades que continuaran donant el mateix servei que actualment”, assenyalava durant la presentació l’alcalde, Xavier García Albiol, qui ha apel·lat al “suport” i la “col·laboració” veïnal per a “augmentar la seguretat”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí