Badalona regna a la cursa de la ‘Màgic BDN Running’

0
    45
    Màgic BDN Running

La 10ª edició de la Màgic BDN Running, organitzada durant aquest diumenge, va ser tot un èxit per partida doble. Gran participació per part dels amants de l’esport i el ‘running‘ i també grans resultats dels atletes badalonins.

El badaloní Jordi Garcia va assolir la primera posició en la categoria dels 10 quilòmetres amb un temps de 31:58. Un dels grans representants de la ciutat que no decebre i va guanyar la cursa.

En categoria femenina, Lucia Lorenzi, del Club Natació Badalona, va finalitzar la mateixa prova amb un temps de 40:16 i també va pujar al màxim esglaó del pòdium.

Amb accent badaloní, també trobem el segon classificat en la categoria dels 5 quilòmetres. Albert Garcia va concloure la seva participació amb un temps de 16:15, només superat per David Pinyol.