Badalona té més gossos que infants menors de 10 anys

  0
  236
  Getty Images/iStockphoto

  L’associació Àrea de Gossos de Badalona reclama nous espais pels animals amb un gran parc caní a cada districte

  Hi ha 23.563 gossos amb xip a la ciutat, segons les dades del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya. La xifra representa 3.000 animals més que nens menors de 10 anys a Badalona, 20.463 infants, segons les darreres xifres d’IDESCAT. La publicació d’aquestes dades coincideix amb que aquesta setmana l’AMB ha firmat el conveni per iniciar la licitació del projecte de l’àrea de gossos del Torrent de la Font.

   

  L’àrea de gossos del Torrent de la Font, més a prop de ser una realitat 

  L’AMB ha firmat aquesta setmana el conveni per iniciar la licitació del projecte de construcció d’una àrea de gossos al Torrent de la Font, situat al barri de la Morera. El projecte es va iniciar des de la regidoria de Mediamenbient del govern anterior, liderada per Rosa Trenado, i es convertiria en el pipican més gran de Badalona.

  A causa de la lentitud administrativa de l’Ajuntament, es va decidir que l’elaboració del projecte anés a càrrec de l’AMB, que fan una petita aportació de 5.000 euros. L’Ajuntament de Badalona s’encarregarà de la major part del projecte amb una aportació de 65.000 euros.

  Imatge del futur projecte de l’Àrea de Gossos del Torrent de la Font

  Des de l’associació de l’Àrea de Gossos de Badalona veuen amb bons ulls el projecte, tot i que continuen apostant per la construcció d’un gran parc caní a cada districte. Antonio Cortada, portaveu de l’associació, explica que “Seria un projecte pilot, però hi altres espais molt interesants com el parc G4 o el Turó d’en Caritg en els que s’hi podrien situar nous parcs”. Des de l’associació ens expliquen que estan pendents de tenir una reunió a llarg de les properes setmanes amb el nou govern perquè els actualitzin l’estat en el que es troba el projecte.

  L’Àrea de Gossos també denuncia una falta de manteniment dels pipicans de la ciutat. “Hi ha poques àrees de gossos i els que hi ha s’han quedat petits. Les famílies amb gossos han crescut molt els darrers anys.”

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí