Badalona torna a participar de la campanya el Gran Recapte del Banc d’Aliments

  0

  30/11/2012 – Un total de 13 supermercats col·laboren enguany en la recollida d'aliments durant avui i demà.

  Badalona pren part avui i demà del Gran Recapte d’Aliments impulsat pel Banc d’Aliments i en el qual participen més de 700 supermercats i mercats de tot Catalunya. Es tracta d’una campanya que duen a terme els bancs de menjar de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i que recull donacions de productes bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del país rebin ajuda alimentària.

   

  L’altre objectiu de la iniciativa és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d'Aliments. Enguany, el repte de la campanya és pràcticament doblar la quantitat recollida l’any passat: 800 tones de menjar.

   

  Des de l’entitat organitzadora es demana que les donacions siguin llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix, ja que són aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.

   

  La campanya es pot dur a terme gràcies a la gran quantitat de voluntaris que pariticpen de la recollida durant els dos dies, a més de realitzar la classificació dels aliments durant els dies posteriors.

   

  A la ciutat, participen d’aquesta campanya un total de 13 supermercats de diferents barris.

   

  Comprova aquí quin és el teu establiment més proper per donar aliments:

  https://www.bancdelsaliments.org/ca/cercador/